dilluns, 28 de març del 2011

ICV-EUiA presenta Jesús Fernández com Alcaldable

La coalició ICV-EUiA va presentar el passat divendres a Jesús Fernández, el seu candidat per a les properes eleccions municipals.

En un acte que va comptar amb la presència del president del partit, Joan Saura, l’alcaldable ecosocialista va fer un recordatori de la legislatura que està a punt de finalitzar. Va recordar la feina feta des de la seva àrea com per exemple la creació d’unes cinc-centes places d’aparcament, la millora de la Montdela, la supressió de barreres arquitectòniques, la creació del kilòmetre zero del Carril Bici al Tinglado o la peatonalització de zones com la Plaça Salvador Espriu.

També va reivindicar la bona gestió del govern Quatripartit i va denunciar l’any de paràlisi en que s’han submergit projectes com el Thyssen. El bloqueig que l’actual govern ha posat a la concessió administrativa de dos dels hotels Anlló, ha suposat la paràlisi d’un procés que suposaria llocs de treball en la remodelació dels esmentats hotels.

El que respecte al futur ICV-EUiA no creu que la solució de l’aparcament a Sant Feliu sigui la construcció d’un aparcament al passeig. El problema de l’aparcament a Sant Feliu és global, i molt greu a la zona de Vilartagues, zona on a curt termini posen habilitar-se més d’un centenar de places d’aparcament. Tendir cap a l’autosuficiència energètica ha de ser un dels objectius per a la propera legislatura. La remodelació de la Carretera de Girona i el carrer Santa Magdalena, i de la zona del Carrer Sant Ramon i Barceloneta són altres dels projectes que s’han d’encarar la propera legislatura.

Creiem des d’ICV-EUiA que la recuperació del pas terrestre de la zona del Club de Mar ha de suposar un objectiu inajornable.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada